Kanapki ze śledziem

DSC_0017-1
1 opakowanie filety śledziowe matias (250g),
1 bochenek chleby,
1 cebula,
Masło 30 g,
15 g koncentrat pomidorowy (sos, ketchup).

Kromkę chleba smażymy na oleju roślinnym z każdej strony.
Sos – masło i ketchup umieścić w małej misce i mieszać szybko widelecem.

DSC_0007
Cebulę pokroić w paski. Kromkę chleba smarujemy sosem. Następnie kładziemy na to kawałki śledzia, paski cebulę. Podajemy.
Smacznego!

DSC_0014

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>